2012. november 27., kedd

II. Játék


Sziasztok! :)
Aki még nem olvasta, tehát nem értesült erről a játékról, bemásolom ide azt, amit az utolsó fejezetnél leírtam: Sikeresen elveszítettem egy fogadást - igaz, nem rajtam múlt a dolog -, éppen ezért, játszani fogunk. Lehet, hogy már ismeritek, hiszen Nina Law és Vanity Destiny is sikeresen teljesítették. Tehát: a feladat lényege az, hogy Nektek írnotok kellene nekem egy mondatot, netán kettőt-hármat, ami kapcsolódik egymáshoz, ezt pedig majd be kell építenem egy fejezetbe. Annyit nehezítünk, vagy könnyítünk rajta - ki hogyan nézi -, hogy kötelező egy ERIC SAADE SZÁM CÍMének szerepelnie ebben a mondatban; lehet angolul, de magyarul is. Íme egy-két példa: "Olyanok vagyunk, mint a vissza nem térő visszhangok.", "Képzeld el, ahogy a medence mellett süttetem a hasamat.", "Ott vannak az ujjlenyomataid a tükrömön.", és az utolsó - meg kell említenem, hogy ezeket nem én találtam ki, sőt elleneztem ezt a játékformát, de veszítettem, ezért most be kell hódolnom -  "-Eric, hova mész? -Hazamenetelek a szerelem nevében.". Na szóval, ezek lennének a példa mondtatok. Mindent teljesen a fantáziátokra bízok. ;) Emésztgessétek a most kiadott feladatot, együtt érzek, nekem is sokáig tartott ezt lenyelnem. :D A mondatokat írhatjátok kommentbe, Chatbe, akár e-mail-be is, csak jusson el hozzám. :)

Kaptam már mondatokat, amiket nagyon szépen köszönök! 

Úgy gondoltam, hogy megkönnyítem a Ti, és a saját dolgomat is, ezért ez a bejegyzés folyamatosan frissülni fog ezekkel a már meglévő, ugyancsak a még hozzám el nem érő mondatokkal. A játék még tart, nem a következő fejezetbe, sőt még az az utániba sem lesz beépítve, ezért nem siettetek senkit sem, de arra kérlek titeket, hogy ne felejtsétek, várom őket! ;)

A mondatok: 

Jenni: "Mennem kellene fürödni, de hát a szerelem hív!" - Van egy Love Is Calling-unk, a mondat tökéletes, már csak arra vár, hogy beépítsem. :))

Dórii: "Nem tagadhatod ha egyesülünk, ez a robbanó szerelem." - Drágám, - "You can't deny, if we combine, it's explosive love" - ha nagyon szőrös szívű lennék, nem fogadnám el, mert ez az Explosive Love-ból kiragadott szöveg, tehát ebben nincs benne a Te eléggé nagy fantáziád, viszont mivel a cím is kiolvasható, elfogadom. ;)

Roxiii: "Időtlen idők óta vágytam már erre a csókra." - El sem hiszed, milyen sokáig tartott, mire rájöttem, hogy ez a Timeless, szóval ügyes vagy, benne van a cím, de mégis teljesen eltér a dalszövegtől, hiszen a "We could be timeless"-re gondoltam mindig, mikor végigfutottam a címeken, de nagyot koppant, amikor rájöttem, hogy ez az, és tényleg fáj, hogy ilyen béna vagyok. :D

Melody: "Nem tehetek róla, hogy ennyire népszerű vagyok." - Kinek adod alá ennyire a lovat? :D Ez egy jó kis egoista beszólás lesz. ;) Tehát, Popular. 

Vanity Destiny: "-Eric, hova mész? -Haza menetelek a szerelem nevében." - Veled Lány, meggyűlt a bajom. :D Te találtad ki a játékot, és nem tudsz egy normális elfogadhatót elővarázsolni. :P Mivel a példamondatokat te adtad, ezért tőled elfogadom, a többivel tudod, mi volt a baj, szóval nem részletezném. ;)

Nana: "Olyan ez, mint egy álarcos bál, kerülgetjük egymást, de nem ismerjük fel a másikat." - Bevallom, a feladat azért nem tetszett, mert valamilyen szinten meg van kötve a Ti kezetek, magam részéről nem aggódom, vagy így, vagy úgy, de belefogom építeni, és remélhetőleg úgy, hogy Nektek is tetszeni fog. Amúgy a Te mondatod nagyon tetszik, ez az aranyos kategóriába tartozik - mármint az én agyam arrafelé indult el az elolvasása után -, szóval már én is kíváncsi vagyok, hova fog beköltözni a Masquerade-es mondat.

Nina Law: "A testem akar téged, a tested akar engem, minek tagadod, adj mindkettőnknek megkönnyebbülést!" - Kingám, olyan vagy, mint a Szandi, nyugodtan kezet foghatnátok. :D Hol van itt Eric egyik dalának a címe? Sehol. "My body wants you girl" - tény és való, hogy mindenki tudja, hogy ez a Popularban van, és azon gondolkozom, hogy legyek-e szőrszálhasogató, vagy fogadjam el, mert tetszik ez a mondat, nagyon tetszik...

Flóraa: "Édes, be kéne vallanod, hogy te vagy az én ujjlenyomatom." - Nincs belekötni valóm, köszönöm! :) Fingerprints. 

Névtelen: "Tudod mit? Ma végre kimondom, hogy téged akarlak!" - Say It, köszönöm a mondatot! Huhh, én is szeretnék sok mindent, kíváncsi vagyok, ki meri ezt ilyen nyíltan kimondani. :D

Emília: "Ezt nem hiszem el. Világ életében erre várt, a nagy szerelemre és mikor olyan közel van hozzá, hogy kiböki a szemét, nem veszi észre." Nagyon szépen köszönöm, és nem csak a mondatot, hanem azt is, hogy olvasol. :) Big Love

Gréta: "Hajnalban a hátsóülésen ülve álmatlanul eszünkbe jut, hogy ami köztünk van az forróbb a tűznél." - Nagyon szépen köszönöm, imádom ezeket a számokat, és gondolkozom rajta, hogy mégis hogyan fogom tudni beépíteni a Break Of Down-t, a Backseat-et, a Sleepless-t és a Hotter Than Fire-t. :) Cseles. :D

Florence: "Feljebb sorolom magamat nálad, mert nálam keresve se találhatnál jobbat." - Köszönöm, és sajnálom az értetlenségemet, de van egy időpont, miután az agyam nem működik rendesen. :D Szóval akkor... Upgrade. :)


Ha minden igaz, egyelőre ennyi lenne, akit nem írtam ki ide, sikítson! Ha valamivel nem értesz egyet, azonnal szólj! Itt a bejegyzés alatt, vagy bárhol, csak értesíts! :) Még mindig várom a mondatokat, remélem gyarapodunk még néhánnyal. :)
Puszilok Mindenkit ♥

11 megjegyzés:

  1. na akkor én is írok egy mondatot!:D
    Édes, be kéne vallanod, hogy te vagy az én ujjlenyomatom.

    VálaszTörlés
  2. Én is írok
    "Tudod mit? Ma végre kimondom,hogy téged akarlak!!"

    VálaszTörlés
  3. Ezt nem hiszem el. Világ életében erre várt, a nagy szerelemre és mikor olyan közel van hozzá, hogy kiböki a szemét, nem veszi észre.

    Már kezdetek óta olvasód vagyok, de nem szeretek hozzászólásokat írni, viszont tetszik a játék.
    Remélem még sokáig fogsz írni!
    Magyar Emília

    VálaszTörlés
  4. Hajnalban a hátsóülésen ülve veled, álalmatlanul eszünkbe jut, hogy ami köztünk van az forróbb a tűznél.

    VálaszTörlés
  5. * Hajnalban a hátsóülésen ülve álmatlanul eszünkbe jut, hogy ami köztünk van az forróbb a tűznél.
    Kicsit elrontottam!:) De így helyes a mondat:)

    VálaszTörlés
  6. Feljebb sorolom magamat nálad, mert nálam keresve se találhatnál jobbat.
    Florence

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fejtörést okoztál nekem ezzel a mondattal. Megkérdezhetem, hogy Eric melyik zeneszámának címét építetted bele? :)

      Törlés
    2. Persze.:) Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz. Egy régebbi számát a Upgrade-t:)

      Törlés
    3. Én is erre gondoltam, csak azért mégis megkérdezem előtte, nehogy rosszat írjak. :) Köszönöm! :))

      Törlés
  7. Szia!:)
    Láttam nem jöttél rá a csavarra, ha jobban elolvasod a mondatomat akkor nem csak egy dalcím fedezhető fel benne hanem négy!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú, és tényleg... Későn olvastam, és ááá... pedig még a hátsóülés és a többi is szemet szúrt... na de, mindjárt kijavítom. :D Köszönöm! :)

      Törlés