2012. szeptember 23., vasárnap

31. fejezet - Az utolsó "futás"

Sziasztok! :)
Meghoztam, elkészültem vele, és úgy döntöttem, majd a fejezet végén rabolom az időtöket. ;)

Jó olvasást! :))

Az utolsó "futás"

Eric szemszög/


   Pontosan három nap telt el az omniózus játék óta. Nem vagyok magamra büszke, mert megtettem azt, amit akkor elhatároztam, és bezárkóztam a lakásomba, azon belül is a zene szobámba. Egy percre sem bújtam ki a tulajdonomból, és szerencsére volt annyi eszem, hogy az ajtót kulcsra zárjam, mert különben már rég egy újabb bosszú áldozata lennék, viszont azt figyelembe kell vennünk, hogy most én jövök! Ezt senki sem felejtheti el!

   Molly legalább napi tíz alkalommal próbálkozott hozzám bejönni, de mindig sikertelenül. Úgy kell neki! Nem volt kötelező elrabolniuk, mégis megtették. Kutyaszomorító népség – még akkor is, ha nem a szó szoros értelmében értendő. Nem mondom, hogy nem tetszett a játék – meg azt sem, hogy nagyon részt vettem benne -, de a vége nagyon, de nagyon nem tetszett. Fájt, sőt még mindig fellelhető a testemen egy-két lila, zöld és sárga folt. Ki gondolta volna, hogy a paintball ennyire fájdalmas játék? Hát én biztosan nem. Éppen ezért, gyógyulásom érdekében bezárkóztam, és zenélek. Ez megnyugtat, boldogsággal tölt el, és remélhetőleg segít a felépülésemben – mármint visszaszíneződni normális testszínemre.

   Fogalmam sincs, mi zajlik a világban, vagyis azt történetesen tudom, hiszen az internetem nem szűnt meg létezni, csak éppen az alattam élő emberekről nincs semmi információm. Egyedül Miáról annyi, hogy az első zárkózott napomon az ajtóm elé rakott pár megtömött bevásárló csomagot, ezzel biztosítva életben maradásomat. Tény, hogy nem tudok főzni, de azért valamit elkészíteni csak eltudok. Nem olyan nagy szám, egy rántottát össze tudok ütni, igaz, utána kell is jócskán takarítanom, de legalább jóllakom, mármint pár órácskáig nyugtom van a pocakom.

   Vajon mi van Amabellel? Larsonék már vajon nem szennyezik nálunk a levegőt? Jó kérdés…
   Azt hiszem, kezdek becsavarodni. Vajon mit csinálnak a többiek? Le kellene már szállnom a halandók közé.

   /Amabel szemszög/

   Hatodik napja vannak már itt a srácok – és persze Delia -, de most legszívesebben azt kívánnám, hogy még csak most toppanjanak be hozzám. Nincs vissza sok időnk, amit együtt tölthetünk, hiszen holnap egy korai géppel indulnak vissza haza. Sajnos nagyon gyorsan elrepült ez a hét. Azt, hogy eseménytelenül zajlottak le napjaink, senki sem mondhatja.

   Rengeteget beszélgettünk, és még annál is többet szórakoztunk. Körbejártuk a várost, és együtt voltunk. Ez a legfontosabb. Hihetetlenül hiányoztak, és csak most veszem észre, amikor visszakaptam őket, de sajnos órák múlva újra elveszítem a srácokat, habár nem olyan sok időre, pár hét, hiszen megyek haza. Nem tudom miért, mert azt nem árulták el, de azt mondták szülinapomra valami nagy meglepetést kapok. Állok elébe! Kíváncsi vagyok, főleg, hogy Zachie olyan elkámpicsorodott arccal mondta ezt a tényt, vagy micsodát. Meg tudtam volna zabálni. Ebből arra következtettem, hogy valami olyan lesz, amit ő egyáltalán nem szeretne, de mégis megteszi miattam. Ezért imádom ennyire, na meg nem csak ezért, hanem már csak azért is, mert létezik.

-                Igazán kitalálhatnátok már, hogy mit csináljunk! – drága barátnőm félbeszakította az elmélkedésemet azzal, hogy lehuppant mellém a kanapéra.
-                Miért, te nem tudsz gondolkodni? – vágott vissza Jas.
-                Taknyos, maradj csendben, mert lecsaplak! – évek óta folyik ez a marakodás közöttük, de azért időnként megvannak egymással békességben. Csak egy-két év van közöttetek Dé, de oké, sértegesd csak ezzel.
-                Delia, elkenődött a sminked! – ennyire unatkoznak, hogy állandóan egymást szekálják? Mindenki el tudja magát foglalni csendben, de nem, nekik kettőjüknek a marakodás jobban tetszik. Be kell vallanom, nekem is, hiszen hozzá vagyok szokva, és szeretem egymás butaságait hallgatni.
-                Pocsék próbálkozás, az előbb néztem meg! – nyújtotta ki a lány Jas felé a nyelvét. Komolyan, mintha óvódások lennének! Mindenki unottan nézte a veszekedő kettősüket.
-                Akkor megnézheted újra, lejárt az egy perc, ellenőrizd le, nehogy kiálljon egy hajtincsed! – vigyorgott a srác.
-                Mondták már, hogy gyerekesek vagytok? – csatlakozott hozzánk Molly is, aki eddig valamit Miával beszélt meg a konyhában. Will-nek sürgősen el kellett utaznia, ezért most a lány minden figyelmét a mi kis bagázsunknak szenteli.
-                Soha! – vágták rá mindketten.
-                Dehogynem! – kontráztunk rá a válaszukra Zachkel. .
-                De legalább én aranyos vagyok! – rebegtette meg pilláit elbűvölően a lány.
-                És idegesítő – hadarta el nagy serényen a másik öt éves.
-                Ahelyett, hogy marakodtok, miért nem találjátok ki, hogy mi legyen a program? – kérdezte Mia kedvesen.

   Hát igen, azt hiszem, neki van a legnagyobb türelme a házban. Még szerencse, hiszen szükségünk van egy ilyen emberre. Nélküle már rég kirobbantottuk volna a harmadik világháborút, jelenlétével megmenti az egész emberiséget. Persze ez nem teljesen igaz, de olyan jól hangzik! Még akkor is, ha csak magamban zagyválok ilyen badarságokat.

   A kérdés hallatán, a szóban forgó két személy – vagyis, remélem, hogy csak Delia-ra és Jasre célzott Mia, mert Molly, Zach és én teljesen nyugodtak vagyunk, jobban mondva, többnyire – kinyitotta a száját – gondolom, szerettek volna valami ütős megjegyzéssel visszavágni, de nem sikerült nekik, ezért inkább becsukták, mintsem tátogjanak, mint a halak.

-                Ne már, hogy ennyire laposak legyünk, nincs senkinek semmi ötlete? Szánalmas – hangzottak el Zach szájából a szavak, utána még le is biggyesztette ajkait. Haláli ez a gyerek!

-                Szép jó estét eme pornépnek! Hogy s mint? – robbant be az ajtón egy régen látott ismerős.
   Jobban jártunk volna, ha ott marad, ahol van. Ki kíváncsi erre a lekezelő stílusra? Na mindegy, legalább hoz egy kis színt „eme pornép” életébe.
-                Jé, kimerészkedtél a barlangodból? – Molly már a kanapéról való felállás határán volt. Nem tudom mit szeretett volna csinálni… talán belebokszolni egyet a srác kezébe, vagy a haját összekócolni?
-                Ha a közelembe mersz jönni, esküszöm, távolságtartási végzést fogok kérni! – nem sikerült a lánynak véghezvinnie a tervét, na nem mintha annyira megijedt volna Erictől, sőt a kijelentés után még fel is nevetett, de látva az arcát inkább visszahuppant mellém. Hm… én még mindig imádom ezt a pasit! Kár, hogy ilyen nagyon idióta.
-                Félsz tőlem, Saade? – nyújtotta ki Molly a nyelvét a kérdezett felé.
   Mi a többiekkel mind vigyorogva bámultuk a történéseket, na jó, azért egy kis elképedés is leolvasható volt az arcunkról, hiszen már napok óta nem láttuk, és most nem azért, mert elutazott valahova máshova dalokat írni – habár nem értem itthon miért nem képes kreálni valamit -, hanem, mert bezárkózott a lakásába. Gyáva kutya.
-                Mit gondolsz, Sandén?  - sétált közelebb hozzánk, majd… - Ez neked nem elég indok? – felemelte a pólóját, ezzel feltárva nekünk felsőtestét, ami… várjunk csak! Véletlenül nem kockákat látok körvonalazódni? Azok mióta vannak ott? A múltkor nem vettem volna észre őket? Az hogyan lehetséges?

   Elkalandozott a tekintetem, gyorsan vissza a lényegre! Nem a kockákat mutogatja Eric – habár még azt is kinézném belőle -, hanem a testét csúfító foltokat. Tény és való, hogy nem a legszebb látvány, de azért nem vészes, tutira nem futnék el előle, ha így mutatkozna.

   Hajajj ezek a rossz fantáziálgatások! Nagyon nem jó dolog ilyeneken képzelődni.

-                Legalább elmondhatod magadról, hogy nem vagy fakó! – szólalt meg Jason.

   Ezzel elhessegette a dúsgazdag álomképeket a fejemből. Gyorsan körbeszemléltem a helyiségben, annak a fénynek a reményében, hogy senki sem vette észre megingásomat. Majdnem sikerült eltüntetnem iménti „rossz cselekedetemet”, viszont egy ember szemével szembetalálkoztam. Azt hiszem, mindenki kitalálja, hogy kiével. Na jó… nem, nem Ericével, nem is Molly-éval… ajj, gondolkozzatok! Kit szeretek én nagyon-nagyon? Ki szeret engem még ennél is jobban – állítása szerint? Pontosan. Zach. Ő nézett rám hitetlenkedve szép szemeivel. Gyorsan lesütöttem sajátjaimat, majd ugyan olyan sebességgel visszakaptam rá a tekintetemet, hiszen én nem csináltam semmi rosszat. Egy ideig vitatkoztunk hangtalanul, majd meguntuk, és mindketten a vitatkozó emberkék felé lestünk.

-                Tartsunk Twiligh maratont! – mondanom sem kell, hogy csak a Mia és Dé bólogatott Molly ötletére, pedig szerintem is szuper tipp volt.
-                Valami pasisabb? – csattant fel Jas.
-                Mennyit mozogtatok a héten? – kérdezte Zachie csendesen, de mégis kihívóan. Mit tervez vajon a buksijában?
-                He?
-                Miért?
-                Mászkáltam a lakásban.
-                Természetesen elegendőt ahhoz, hogy tökéletesen fessek.
-                Futkostam két emelet között, és még a városban is, persze csak képletesen értve.
-                Mire akarsz kilyukadni? – jöttek a cifrábbnál cifrább válaszok. A kérdező türelmesen végighallgatta az összeset, majd kibökte végre, amire mindenki annyira kíváncsi volt.
-                Menjünk futni! Mindenkire ráfér – nézett rá sorban mindenki arcára.
-                Ezzel most arra akarsz célozni, hogy kövér vagyok? – háborodott fel Molly barátnőm. Valljuk be, ez jogos kérdés, mégis felesleges, hiszen én már tudom a választ, de igaz, a lány még nem nagyon ismeri Zachet. Imád mozogni, és ha nem edz, az furcsa neki.
-                Dehogyis! – emelte maga elé a kezeit. Zachkel egy időben Eric is megszólalt:
-                Pontosan! – hozzávágtam egy díszpárnát. Aki sületlenségeket hord össze, az megérdemli.
-                Most komolyan?! Láttok rajtam valami céltáblát, vagy mi van? Ha így folytatjátok lányok, el fogok költözni! – hadarta el Eric gyorsan a problémáit, majd mikor végzett, kapott Miától is egy puha párnát.
-                Mia?! Te vagy a legnormálisabb, kérlek, ne engedd, hogy megfertőzzenek még téged is a hülyeségeikkel – két tárgy (Molly-é és az enyém) csapódott utolsó kijelentése miatt a testéhez. Egy szerencséje volt, mégpedig az, hogy ültünk, és a kezünkbe csak kényelmes, na meg puha eszközök kerültek.
-                Én egy szóval sem céloztam arra, hogy kövér bárki is, de a mozgás minden emberre ráfér, mert különben ellaposodunk – na igen, neki vannak kockái. Ne tessék arra gondolni, hogy felszínes lennék, de azért dob valamit egyes srácokon a kocka has. Mondandója alatt végig vigyorgott, én ezt betudtam Eric iránti ellenszenvérnek, tehát káröröme tehetett a mosolyáról.
-                Ember, este nyolc óra van! – reagált Jason is.
-                És? Senki sem mondja, hogy akkor már nem szabad mozogni – vonta meg vállait barátom.
-                Felőlem mehetünk, habár nem vagyok valami nagyon sportos alkat, de jó mókának tűnik.
-                Akkor nyomás átöltözni mindenkinek! – adta ki a parancsot Molly. Kezdem azt érezni, hogy főnöknek érzi magát, Eric nagy bánatára. Én azért örülök a nőuralomnak.
-                Én nem megyek, amikor vele – mutatott rám – futottam először, és remélhetőleg utoljára, kicsit elmérgesedtek a dolgok, szóval ez a mai sem lenne másképp, vagy egymás nyakába borulnánk, amit kétlek, vagy pedig megöljük egymást. Tehát nem, én nem megyek sehova, főleg nem futni.
-                De kis pipogya vagy! – mosolygott a srácra Mia.
-                Ennél találhatnál erősebb kifejezést is rá – sziszegte Molly fogai között.
-                Megfutamodsz egy lány miatt? – nevetett fel Jas és Zach. – Várj, ne válaszolj! Még szép, hogy visszatáncolsz! – folytatták eszmefuttatásukat.
-                Én akkor sem futok! – kötötte az ebet a karóhoz.
-                Felőlem sétálhatsz is. Hé, nyugi Eric, nem foglak megenni – mosolyogtam rá ártatlanul.
-                Nyomás fel, öltözni! – fordította meg Molly a tengelye körül, majd elkezdte kifelé tolni.
-                Fél óra elég lesz mindenkinek? – kiáltotta még utánuk Zachie. Válaszul kapott egy „igen”-t mindenkitől. Majd nekiálltunk készülődni.


-                Mehetünk? – toporzékolt mind a három fiú az ajtóban.
-                Most már igen – indult el Delia az emeletről. Még én sem értem mi tartott ilyen sokáig neki. A fél órából majdnem egy egész óra lett.
-                Minek cicomáztad ki magad ennyire? Én nem látom sehol sem Danny-t – nézett körül Eric döbbenten. Dé még melegítőben is úgy néz ki, mintha most jött volna egy divatbemutatóról.
-                Emberek közé megyünk. Nem gondolhatod, hogy csapzottan mutatkozom – állt meg Dé a fiúk előtt.
-                Mi vagy te, valami nagy sztár Kaliforniában? – folytatta a kifaggatást a svéd popsztár.
-                Jövő időben beszéljünk, de igen, pontosan az leszek – vigyorodott el.
-                Na menjünk, már kilenc óra van, mindjárt korom sötét lesz – még szerencse, hogy a park ki van világítva. Nos, akkor… kezdődjék az esti edzés!

-                Hé, Ama! – szakadt le Eric a többiektől, ezzel mellém csatlakozva.
-                Igen? – vajon mit akarhat? Kit érdekel?! Kedvesen szólt hozzám! Emellett nem látom semmi jelét annak, hogy valami rossz dolgon ügyködne. Lehet, hogy egy idióta barom, de egy személyben Eric Saade is. Ami sokat dob azon, hogy bármelyik percben képes lennék elolvadni tőle, főleg ha így viselkedik.
-                Danny miért nincs itt? – kérdezte kíváncsian, majdnem suttogva.
-                Csak nem hiányzik? – mosolyodtam el.
-                Á, dehogy! Viszont furcsa, hogy nem találtam nálad, eddig mindig ott lebzselt ahol vagytok.
-                Ez valószínűleg azért van így, mert kosarat kapott.
-                Megint? – kerekedtek el a szemei.
-                Ühüm, és gondolhatod, Delia nem volt valami kedves, amikor elküldte, vagyis kezdetben az volt, de ismered Danny-t, hiszen te vagy a legjobb barátja. Szerinted jól van?
-                 Biztosan – bólintott egyet. - Elhiheted, hogy most is valami új csaj után kajtat, vagy csak azt várja, hogy Dé elrepüljön, és újra bepróbálkozhasson nálad – kacsintott rám. Mi történt vele? Valaki rakott az italába valami „kedvesítő” cuccot?
-                Sok sikert neki! – nevettem fel, erre Eric is elmosolyodott, de olyan furcsán, hogy teljesen összezavart.

-                Eric, mész elől? Talán te ismered legjobban a parkot – kérdezte Zach, majd odasétált mellénk.
-                Persze. Ama jössz? – hm?
-                Mennék, de majd máskor, inkább Zachkel futok – mosolyogtam rá, majd szorosan az említett mellé léptem.
-                Mehetünk?! – kérdezte hangosan Zach, majd elindultunk. Nem voltunk csendben, jó nagy hangzavart keltettünk, de egyikünk sem bánta, hiszen jól éreztük magunkat.
-                Mi volt ez az előbb? – kérdezte kíváncsian.
-                Ezt én is szeretném tudni – fixíroztam Eric hátát, jó tizenöt méterrel előttünk haladtak Jasonnel. Mögöttük pedig a lányok lemaradva egy kicsit.
-                Na jó, nekem ennyi elég volt! – cövekelt le Molly.
-                Ne már, alig futottunk még valamit – kocogtunk köré mindannyian. – Mi van Sandén, nem bírod? – kérdezte vigyorogva Eric.
-                Pff oké, menjünk! – került ki mindenkit, majd megindult.
-                Ez most szerintetek mire volt jó? – háborodott fel Delia. – Tiszta lökött a csaj, de azért bírom.
-                Nem tudom, de húzzunk bele, mert már alig látom – szólalt meg Jas.
-                Szeret a középpontban lenni – rántotta meg vállait Eric, majd mindannyian a lány után eredtünk.
-                Eddig is ilyen lököttek lettek volna?
-                Hát… azt hiszem – válaszoltam Zachie-nek. – Most már elárulod, milyen ajándékot fogok kapni? – érdekel a válasza, túlságosan is, miért vagyok ennyire kíváncsi természet?
-                Nem, majd megtudod, ne izgulj miatta, tetszeni fog – mosolygott rám. – Lehet, hogy én nem fogom kibírni, de te meg fogsz tőle őrülni.
-                Mitől? – kérdeztem tőle élénken.
-                Szerinted miért állt meg mindenki? – szuper, tereli a témát. Így nem fogok semmire sem menni.
-                Nézzük meg – húztunk bele a tempóba.
-                Molly, nincs itt semmi – bizonygatta Mia.
-                Ha mégis, az csak valami kis állat lehet – erősítette meg Delia is.
-                Mondjuk egy… mókus? – kérdezte Zach mellőlem vigyorogva.


-                Hogy micsoda? – ugrott egyet Eric ijedtében.
-                Ne kezdj el hisztizni! Mi vagy te, kislány? – piszkálta Molly.
-                Ezt direkt csináltad? – suttogtam oda Zachie-nek, miközben megcsaptam egy picit a hasát.
-                Nem tudom, miről beszélsz – csóválta meg a fejét, majd a fák irányába fordult, ahonnét a hangokat halljuk.
-                Mondjuk az esti futásról, most meg a mókussal való ijesztgetésről – beszéltem hozzá úgy, hogy a többiek meg ne hallhassák.
-                Lehet, de meglehet, hogy nem.
-                Gonosz vagy! – mondtam neki mosolyogva.
-                Remélem tudjátok, hogy ha találkozunk egy vadállattal, újra bezárkózom, és ezúttal ki sem jövök!
-                Süket duma! Ne legyél már ennyire betoji! – korholta meg volt barátját Molly.
-                Nézd csak, most ugrott át egy másik fára! – mutatott fel Jason.
-                Menjünk már! – ragadta meg Molly vállait, majd elkezdte maga előtt tolni a lányt.
-                Jól van srácok, halljátok a babát, induljunk neki! – tapsolt egyet, majd elkezdett futni. Ezzel Ericet egy pillanatra lesokkolta, majd amikor ő is magához tért, megindult. Mi pedig nekiálltunk kacagni. Viccest látványt nyújtott Eric gyávasága.

   A mókussal való találkozásunk után futottunk még egy darabig, majd mikor mindenki kellőképpen elfáradt, elindultunk vissza a lakásokhoz. Saját lakásukba menet előtt, még mindenki átjött hozzám, hogy elköszönhessenek a többiektől, hiszen holnap reggel kilenckor indul a gépük, ezért legkésőbb fél hétkor el kell majd indulnunk a reptérre.


-------------------------
Nos, tudom-tudom sokat késtem, ezért nagyon röstellem magam, de remélem megértitek, és bízom abban, hogy még nem pártoltatok el a történettől. :)
Még szerintem a "Fejezetek" aloldalról sem szóltam, de akkor megjegyezném, hogy van olyan, sőt "Szereplők" aloldal is. :D
Lenne egy olyan ajánlatom, vagy javaslatom, vagy nem is tudom, mim... ha szeretne valaki fejlécet készíteni, vagy csak simán kedvet kapna hozzá, az legyen szíves nekem elküldeni, és nagy eséllyel kikerül az oldalra, természetesen fejlécként, és névvel együtt, és hatalmas hálámmal! :)) Áh, tudom mi ez, kérés, szóval meg szeretnélek kérni titeket, ha van időtök, és energiátok, ihletetek, ne hagyjátok elúszni! ;)
A suli miatt mindenki el van havazva, szóval... türelem remélhetőleg rózsát terem. :)
Sokszor puszilok mindenkit!
Ha nem értettetek valamit a fejezetből, tessék csak szólni! Kritikákkal nem kímélni! :D
Pusziii, adadel

11 megjegyzés:

  1. Szia :D
    Hát ez frenetikusan jó volt :))
    Mikor Eric "távolsági végzést kért" komolyan majd' megfulladtam. Egyszer biztosan a Te írásod lesz a végzetem :D És akkor ne haladjunk ilyen előre... pornép? Na de Eric... hogy mondhatsz ilyet? Csúnya dolog ez a szomszédokkal szemben!
    Mikor Ama elbambult Eric kockáin, annyira jó volt olvasni, úgy örülök, hogy végre megint a tudtunkra adta hogy igen is oda van Ericért *-* és a körítés, amit Zach-el való szemezéshez produkáltál :D Még jobban tetszett :D
    Futás? Imádok futni *-* Na de Mr Saadéval még inkább szeretnék :P És Molly annyira tipikusan csaj "szerinted kövér vagyok?" uhh XDD bár.. valószínűleg én is ezt a reakciót produkáltam volna :)) Jaaa és mókus? :O komolyan beparáztak egy mókustól? :O Kiakadok XDDDDDD
    Végre normális emberek módjára beszélt Eric és Ama, de Zachnek feltétlen meg kellett jelennie -.-" és mi volt az az "én inkább Zachivel futok?" azt hittem kiszedem Amát a gépből :P De sebaj, a fiúk szépen hazautaznak én meg boldogan várom hogyan alakul Eric és Ama viszonya, hogyan lepleződik le a Saade szoba milyen zűrt okoz Mike és hogyan bukkan fel Chace :D Aztán a kis bagázs -remélem az egész- elutazik Amerikába ahol várja őket Ama szülinapi meglepetése ami... ami mi is? *-* :D :D ááááá komolyan, és Téged ismerve ezt csak részek múlva tudom meg, addig rághatom a körmöm.... de azért <3
    Hú remélhetőleg egyetlen mozzanatot sem hagytam ki :) Nagyon imádtam és jó hosszú is volt, na nem mintha nem olvastam volna még legalább ennyit, de reálisan gondolkozom :D :D
    Türelmes vagyok, persze hogy az vagyok, és elpártolni sosem fogok, de mivel rímet faragni nem tudok... hát eddig tartott a tudomány :D A lényeg hogy várom a következőt, és maradva a reális dolognál, remélem hogy azért nem 1 hónap múlva fog jönni *-*
    Bocsánat a zavarodottság miatt, de beteg vagyok, tudjuk be ennek :D Ja és izgatott mert nagyon vártam *-*
    Puszillak Jenni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa, Jenni! :)

      Csak óvatosan! Ha úgy érzed nem bírod tovább, tessék megállni vele! :D
      Örülök, hogy tetszett, reménykedtem benne. :)
      Nem-nem, nem többes számban kell beszélni, csak Eric fél a mókustól. :D A többiek csak kíváncsiak voltak arra, hogy mi volt ott. :D
      Hát... igazából Eric és Ama zárkóztak fel a többiekhez, mert elértek a park kapujához. :) Zach csak odasétált a közelükbe. Természetes volt, hogy Zachkel fut, hiszen őt jobban szereti, és már csak pár órát tölthettek együtt. :)
      A közöttük lévő kapcsolat, a Saade szoba, Mike, és Chace is... hűha nem semmi dolgok, és még mennyi minden lesz még itt. :D
      Ama születésnapi ajándéka tényleg csak Amának lesz nagyon szuper, és még valaki másnak is, de a többiek, sőt, Ti olvasók is csak a szemeteket fogjátok forgatni. :)
      Volt már ennél hosszabb, de rövidebb fejezetem is, szóval a középmezőnybe lehet ezt osztani. :D
      Igyekszem most időben hozni a fejezetet. :$
      Nagyon szépen köszönöm, hogy leírtad véleményedet! :) <33
      Puszii

      Törlés
  2. Sziaaa drága! :)

    Jobb orvosság volt ez a fejezet fájós torkomnak, mint a sok forró tea, amivel tömöm magam már egy ideje.
    Már kezdtek jelentkezni az elvonási tünetek, úgyhogy épp idejében hoztad a fejezetet :)
    Eric, nos mit is mondjak? Imádom ezt a kis "hülyét". Komolyan csak nevetek a gondolatain, beszólásain. Szívesen végigkísérném egy napját, garantáltan nem unatkoznék, azt hiszem :)És ez a hirtelen kedvesség... gyanús nekem ez a srác, miben sántikál már megint??
    A fejezetet imádtam és megérte rá ennyit várni, de most nekem kell azt mondanom, hogy rövidnek éreztem és olvastam volna még :P
    Tudom, hogy nem egyszerű suli mellett írni, de kitartás! Én türelemmel és kíváncsian várom a folytatást! :))
    Pusziii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa Csillu Drága! :)
      Remélem a torkod már teljesen jól van. :))
      Igen, sajnálom, nagyon sokat késtem vele, de nem volt erőm/időm írni, de már nagyjából ráálltam sulis időre. :) Ezért még egyszer elnézést! :)
      Tudom, már osztályban is megkaptam, hogy "szegény" gyereket túlságosan idiótának állítom be, de hát... ezt hozza ki belőlem. :D Mindig valami zagyvaságon töri a fejét, szerintem még ő sem tudja, hogy miért kedves, de majd ti megtudjátok idővel. :D Lehet, hogy megjött az esze, és nem lesz bugyuta... :D
      Hm... kölcsön kenyér visszajár. :D
      Nagyon-nagyon szépen köszönöm, hogy olvasol, és leírod véleményed! :)))
      Puszii♥

      Törlés
  3. Szia!
    Most először tudod mit kéne tenni???Lecseszni h eddig megvárattál minket ezzel a fantasztikus résszel...van róla fogalmad mekkora kínszenvedésbe kerül várni...meg értem h suli van meg minden de KÉRLEK ne csinálj ilyet...no de tényleg nem bántani akarlak hiszen tudod h szeretlek *-*
    Nem hittem volna h lehetséges h jobban imádjam Saade-t de neked sikerült lehet h valóságba nem ilyen de ez egy + dolog nem baj :) Ajj annyira bolond hihetetlen ..xd hogy tud ennyi hülyeséget beszélni ...no de azért észre vettem h Ama érdekli :DDD ( most vigyorgok mint egy tejbe tök) xD Nos a belépőjéről nem is beszélek
    "Szép jó estét eme pornépnek! Hogy s mint? " xDD mi ez?? hehe és hát ismételten nem csalódtam a Molly/Eric párosba hihetetlen mit tudnak kötekedni xDD Na de azért kicsit bunkó voltál életem xDD hogy beszólt Molly-nak szép szóval ledagatoszta de gondolom nem gondoltam komolyan de azért nem hagyhatta ki xDD de meg is kapta érte a büntetését a csajoktól :D Nagyon ismétlem magam NAGYON remélem h nem azért volt ilyen AMával mert forral valamit ..mert semmi értelme nem lenne mivel nem csak Ama volt benne a dologba szóval....érted? XD bocs már megint mindent bele gondolok a dologba de akkor is úgyyyyyyy várom már h legalább a halvány szikráját lássam annak a dolognak h "tetszenek" egymásnak és rá jönnek végre maguk is mivel már a fél ország tudja xD na de Zach-et se hagyjam ki ő is azért oda szúrt Eric-nek ahol tudott főleg h nem hagyta Eric-et és Amát "kettesbe" de el van nézve mivel utolsó napja volt :P TUDTAM h innen vetted a mókust xDD hihetetlen xDD KOMOLYAN fél egy mókustól :"D nem tudom h a következőbe benne lesz a búcsúzás...remélem benne hát azért mégis egy fontos dolog h részletesen elbúcsúzzanak xDD mivel kíváncsi vagyok h lesz e ERic/Zach konfliktus tudod ilyenre gondolok hogy..."hogy vigyáz rá mert ha nem..." tudod xDD na megint túlságosan előre haladtam ..nos a lényeg h imádtam mint mindig ...nem kérek semmit mert múltkor is megjártam annyit kérek h ENNYIT ne kelljen várni :D mert látod elég sok a beteg és nem csak én meg Jenni szóval most kicsit mindenki jobban lett a rész által szóval ha mondjuk hamarabb hoznád akkor még jobban lennénk :D na jó ez nem fenyegetés félre ne értsd xDD nagy jó abba hagytam aa dumálást!!:) puszika :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Dórii! :)
      Oké, ezt megérdemeltem, és a mai fejezetnél is, szóval ne kímélj majd. :D
      Én is minden fanfiction-nal így vagyok, ezért szeretem őket olvasni, mert adnak még a szeretetemhez egy kis löketet. Örülök, hogy itt is ez van. Hát igen, a fejezetírás alatt én is állandóan vigyorgok, lehet, hogy furcsa dolog, de ez van, és elárulom, hogy ha nem is a legfrissebbet, de a régebbi fejezeteimet imádom olvasni - na jó, egy kis egoizmus van bennem. :D
      A történettel kapcsolatban nem árulok el semmit sem, és még egy hangyányit sem, mert nem tudnám megállni, hogy ne fecsegjek, szóvak Dóri drágám, mindenre fény derül előbb vagy utóbb. :D
      Nagyon jól tudod, ha fenyegetsz, akkor sem ijedek meg tőled. *-* :P
      Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál, és remélem megtartod ezt a jó szokásodat. :)
      Puszii♥

      Törlés
  4. Sziaaa :)
    Neked köszönhetően eldöntöttem hogy Eric ezután Mr. Mókus lesz :D De a Mr. Nyúl is használható lehetne rá.. hogy lehet valaki ennyire gyáva? Elbújni néhány zöld folt miatt... neeeem szabad :D
    Hát igen, nem is Eric lett volna ha esetleg kopog, de ez a belépő.. utánozhatatlan :D De legalább meghozta a hangulatot, és már kezdtem azt hinni hogy Mollynak valami baj van a hangjával, de nem csak nem volt kit piszkálni ;) Pedig igazán beleköthetne néha Zachbe is, túlságosan szeretve van a srác.. :)
    Kocka = hmmmm , de kocka Eric Saaden = OH TE JÓ SZENTSÉGES ÉG!! na így képzeld el reakcióimat :D Tetszett Ama gondolatmenete is ;) Okos kislány, olvadj csak el Erictől :P
    Mikor Eric kijelentette hogy ő nem megy futni, mert az miatt veszett össze Amával, komolyan percekig gondolkoztam mire rájöttem, hogy tényleg a futás utáni beszélgetés miatt leplezi a rajongását Ama... :D
    És akkor a kedvenc részem :D MÓKUS hahahaha mióta a mókusfiús Populart hallottam azóta nevetek ha meghallom a mókus szót, mert Eric jut róla eszembe, de ezután a mókus és Eric nekem eggyé váltak XD :D
    Húúú nagyon nagyon nagyon imádtam ezt a részt és nagyon nagyon nagyon könyörgöm hogy csak eddig ne várass, tudom hogy suli én is utálom, de gondolj a Te szeretett olvasóidra is *-* na jó nem egózok :D Imádtam nagyon nagyon nagyon, és várom a dicséretet, hiszen csak néhány napja ingott meg a türelmem, eddig nagyon szépen viselkedtem :D
    Pusziii Roxiii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa Roxiii! :)
      Azért megérthetjük szegény gyereket, sokat számít neki a kinézete. :D Mr Mókus és Mr Nyúl... meggondolandó. :D
      Az valószínűleg miattam van, túlságosan szeretem Zachie-t, de a jövőben igyekszem ezen változtatni, és hát valljuk be... Ericet jobb piszkálni. :D
      Örülök, hogy tetszett. ;D
      Hát igen... kicsit már régen volt. Gondolj bele, a héten nekiálltam naptárszerűen összeírni, hogy mi történt mikor - és mi fog mikor -, és az egész osztályt - közülük azokat, akik olvassák - kellett riasztanom, hogy segítsenek már, mert nem tudom, hogy mi volt a fejezetekben, de ez csak a suliban volt így, amint beléptem a házunkba megvilágosodtam. :D
      A mókus állatka már nekem is egy ideje mindig Ericet juttatja az eszembe. :D
      Nagyon, nagyon, nagyon szépen köszönöm a szép szavakat! Igen, egy dicséret kijár, szóval hihetetlenül ügyes voltál, amiért nem zaklattad az írót - most viccelek, mindig örülök, hogyha írtok, hiszen az azt jelenti, hogy nem felejtettetek még el. :)
      Köszönöm, hogy írtál, és remélem a késéssel nem üldöztelek el. :)
      Puszii♥

      Törlés
  5. Szia (:
    Az az igazság, hogy a címmel engem úgy átvertél... azt hittem Zachnek lesz egy utolsó próbálkozása Ama irányába vagy valami ilyesmi, erre tényleg futottak.. (:
    Nagyon tetszett a rész, végre újra megremegett egy kicsit Amabel felállított álcája, és ennek nálam jobban szerintem senki sem örül! Azért a Te írásod a kedvencem, mert itt tudtam a legjobban azonosulnia főszereplővel. Régóta várom már vissza azt - vagy legalább hasonló - az Amabelt aki odáig van Ericért és mindig belezavarodik a saját gondoltaiba, és ezt most a Eric kockáinak láttán kicsit visszakaptam!
    Egészen őszintén örülök hogy a fiúk haza mennek, mert így Amabel többet figyelt Zachre és Eric elhanyagolódott, leszámítva persze a paintballt!
    Az hogy Eric fél a mókustól igazán mókássá tette a részt, jót nevettem (:
    Remélem visszakanyarodunk lassan Amabel igazi gondolataihoz és most már valamiféle apró jeleket láthatunk a két főszereplő között, gondolok itt néhány kínos jelentre vagy esetleg majdnem csókra vagy bármire ami a legapróbb jelét is mutathatja a vonzalomnak, most már úgy gondolom ideje lenne (:
    Tetszett a rész, és nagyon várom a következőt!
    (: Melody

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Melody! :)
      Nos igen, most hogy mondod, tényleg, de akkor szerintem "az utolsó nekifutás" lett volna a fejezet címe, de nem, ez nem fog megtörténni, majd meglátod. :)
      Majd a következő fejezetben ez jobban is fog alakulni, csak ki kell várni. :) Kedvenc? Hűűhaa, köszönöm! Igen, teljesen megértelek, és igyekszem ezt újra visszaadni. :)
      Hát... nem árulok el semmi konkrétat, de lehet, hogy a következő fejezetek nem lesznek a kedvenceid, de kérlek, hogy bízz bennem, és abban, hogy valami nagy - remélem, hogy sikerül - dolog készülődik. :)
      Örülök, hogy megmosolyogtatott, és a tény, hogy a valóságban is fél - legalábbis egy kicsit - tőlük, az engem is vigyorgásra késztet. :D
      Remélem tetszeni fog a mai rész is, és nagyon szépen köszönöm, hogy írtál, rettentően hálás vagyok - még akkor is, ha nem mindig mutatkozik meg. :)
      Puszii♥

      Törlés
  6. Szia Adél!

    Úha! Sok mindent fel akartam az olvasás közben hozni, de mire elérek oda, hogy leírjam a véleményem már csak az utolsó gondolat ragad meg a fejemben és képtelen vagyok visszább gondolkodni.
    Először is, eme pornép?! :D Azt hittem ott meghalok, kis királynak képzeli magát? :D Hát, ha még adta volna hozzá a fejet is, én lehet lehidalok. Nagy arca van Ericnek, ezt sosem rejtegette, és mégis egész jól viseli azt, hogy bár beszól, mindig megkapja a magáét. Leginkább azt mondanám, hogy sosem tanul, mégis felháborodik azon, ha megütik, valamint mindezek ellenére, tűri. :D
    Twilight maraton... ú, az mennyire ütős lett volna a pasi bagázsnak?! Talán még nekem is betett volna, pedig valaha oda voltam, meg vissza érte. :D Kár, hogy eltelt ez az egy hét, és Zach-ék mennek haza, elnéztem volna még,a hogy Eric és Zach egymás ellen indítanak hadjáratot, Zach pedig győz és minél durvábban próbálja féltékennyé tenni a svéd énekest, na de majd eljön ennek is az ideje.

    A futás ötlete jó, bár nagyon meggyőzőnek kell lennie, hogy én bevállaljam, sőt Mollyből ki sem néztem volna. :D
    Hiányzott Danny, de mégis tökéletes rész volt abból a szempontből, hogy láttam, ahogy Eric teljesen kifordul önmagából, vagy levedlik, vagy nem is tudom, hogy fogalmazzam. Szóval a kedvesebbik önmagát adja a lánynak, ráadásul úgy, hogy nem azt éreztem, hogy mindezt azért csinálná, hogy megimádassa magát a lánnyal, hanem csak szimpla kedvességből, amit hirtelen a lány sem tudott hova tenni.
    Amikor Zé rákérdezett, hogy ez mi volt, és ahogyan Ama lekoptatta Ericet azzal, hogy inkább amerikai barátjával futna, na, az még engem is érzékenyen érintett volna, még akkor is, ha nincs hiú, és nagyon hirtelen bántódó Eric lelkem. :D

    Szóval most megkedveltem ezt a kis arcost, a mókusos rész pedig csak pont volt az "i"-n. :D Hogy lehet megijedni a sötétben egy mókustól? Meg úgy egyáltalán?! :D Mókás volt. :D

    Nem mondom, hogy várom a következőt, mert elkésve jöttem ide, és már azt is olvastam, de várom a következő utáni következőt! :))
    Siess véle, ha hamarabb jön, mint a kiírt dátum, az sem baj! :)
    Csókollak

    VálaszTörlés