2011. november 19., szombat

Indulhat?


Sziasztok!
Elérkezett az a pillanat, amikor arra szántam a fejem, hogy csinálok egy blogot és ezen keresztül közvetítem történetemet. Nagyon izgulok, hogy vajon fog-e Nektek kedves olvasók tetszeni.

Honnét jött ez az ötlet? Természetesen Eric Saade rajongásomból. Meg szeretném köszönni, pár embernek, az ihlet adást és természetesen azt, hogy megszerettették velem Mr. Populart. 

Kedves Myka, Cassie Caason és Sophie Bliss – a Ti történetetek volt az első három, amit elkezdtem olvasni. Eddig is nagyon szerettem már Ericet, de általatok teljesen belehabarodtam. Nem is tudom hangsúlyozni, hogy még mindig mennyire magával tud ragadni egy-egy fejezetetek. Nagyon szépen köszönöm!

A felsorolásból nem hagyhatom ki Lexxit sem. Teljesen megfogott Kira&Eric története anno’, most pedig Maya&Eric kalandjai. Függő lettem. Természetesen, ezt nem hagyhatom ki: nagyon szépen köszönöm a bátorítást! 

Utolsó helyen hagytam Nina Lawt. Elképesztő, hogy egyetlen egy fejezeted milyen hatást tud kiváltani az olvasóból… Örülök, hogy rátaláltam a blogodra. És nagyon szépen köszönöm Tőled is a bátorítást!

Sajnos, nem tudok minden történetet és tehetséges írót megemlíteni, mert akkor írhatnám ezt a bejegyzést napokig…

Köszönöm minden olyan emberkének, akinek olvashatom a fantasztikus történetét! Meg persze, köszönöm azoknak, akik folyamatosan ellenőrizték írásomat és segítettek a hibák keresésében! Remélem, elnyeri tetszéseteket a blog.

Kisses&Hugs:
adadel

4 megjegyzés:

  1. Az én vagyok, az én vagyok!
    Úristen az én vagyok! Komolyan?! El sem hiszem! :D
    Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
    Nagyon édes vagy! :))))
    Nagyon sok sikert az oldalhoz, lassan ugrom is tovább a prológushoz! :)
    Csókollak :))))))))))

    VálaszTörlés
  2. Pontosan, elhiheted, az Te vagy. ;)
    Viccelsz? Én köszönöm! :))
    Nagyon szépen köszönöm! :)
    Puszillak ♥

    VálaszTörlés
  3. Szia! Ide is írok.:)))
    Na azt hiszem most nagyon de nagyon boldoggá tettél! Nagyon szépen köszönöm neked azt, hogy megemlítettél! Ez nekem nagyon sokat jelent! Örülök, hogy még mindig szereted a történetem!
    Ha pedig bármibe segítség kell, vagy ilyesmi, hozzám bármikor fordulhatsz!:)♥

    VálaszTörlés
  4. Szia! :))
    Viccelsz? Ne köszönd, hiszen a Te történetedet a kezdetek kezdete óta olvasom. :)
    Nagyon szépen köszönöm Sophie!♥

    VálaszTörlés